El CD Castellón es classifica amb empat i polèmica

611

El CD Castellón ha aconseguit la classificació per a la definitiva ronda de la promoció d’ascens a Segona B amb un empat (1-1) i molta polèmica al partit disputat a l’Estadi Municipal Narcís Sala de Sant Andreu.

Un gol de penal al minut 43 de partit transformat per Javi Rubio ha valgut per als blanc-i-negres una classificació que potser no ha merescut però que els deixa molt prop de l’objectiu principal de la temporada.

L’equip dirigit per Sergio Escobar no ha trobat el camí per a controlar el joc en els 180 minuts d’eliminatòria enfront del Sant Andreu, que durant la major part del temps de joc ha estat millor que els de La Plana.

En aquesta ocasió, una errada de l’àrbitre assenyalant un penal per falta a David Cubillas i expulsant el defensor local, ha beneficiat l’equip ‘orellut’ que ha aconseguit petroli d’aquest gol de Rubio. Una baralla entre els jugadors ha fet que el primer temps tinguera 4 minuts d’afegit.

La UE Sant Andreu ha oferit les ocasions i les ganes de marcar gol durant tota la represa, mentre que els d’Escobar han preferit mantenir-se replegats esperant. Molt de risc si atenem que la UE Sant Andreu atacava amb tots els jugadors i les contres hagueren pogut tancar el partit abans de la fi del temps joc.

Fins i tot, durant gran part de la segona part, ha estat el CD Castellón, l’equip que pareixia tenir un home menys. A la fi, els esforços dels de Sant Andreu han obtingut resultat amb un gol a baló parat.

El partit ha estat protagonitzat per les contínues interrupcions en el joc, provocades per les faltes que els dos equips ha fet. El joc ha evidenciat que el centre del camp no ha existit durant els 90 minuts, mes el descompte, que s’han jugat al Narcís Sala de Sant Andreu.

Demà per la vesprada es durà a terme, a Madrid, el sorteig que defineixca quin ha d’estar el darrer rival de l’equip ‘orellut’ en la lluita per l’ascens.

La nota discordant l’han protagonitzada uns 30 aficionats ‘ultres’ d’extrema dreta del CD Castellón que han provocat aldarulls i desperfectes durant tota la jornada, i que han tingut que sortir del Narcís Sala escoltats per policies anti-avalots.