El CD Castellón, nou equip de Segona B

449
Segons l'IGN el sisme ha tingut una magnitud de 2,5.

El CD Castellón ha aconseguit l’anhelat ascens a Segona Divisió B en guanyar el Club Portugalete (1-0) al darrer partit del play-off d’ascens.

Un gol del jugador més destacat dels ‘blanc-i-negres’, David Colomer, que ha participat per primera vegada als partits de promoció amb l’equip ‘orellut’, li ha valgut als de Castàlia per aconseguir la classificació final i l’ascens a Segona B.

El partit s’ha posat de cara per als locals al minut 43 de la primera part amb l’expulsió per doble amonestació del migcampista del Club Portugalete, Bonilla, que ha condicionat als visitants durant la represa. Tot i aquest contratemps, els biscaïns han plantat cara al CD Castellón i han tingut ocasions per a endur-se un major rèdit de la seua visita a Castàlia.

Els aficionats del CD Castellón han esperat els jugadors a la seua arribada a Castàlia.

Amb un ambient de final, l’afició blanc-i-negra ha omplit l’Estadi Municipal de Castàlia per acompanyar el seu equip en el partit més important de tota la temporada i en el que el CD Castellón no podia fallar.

Aquesta vesprada s’ha pogut gaudir del millor joc dels castellonencs durant els 6 partits que ha hagut de disputar a la promoció, amb una excel·lent actuació dels de La Plana que els ha valgut l’ascens que tota l’afició esperava.

Per la seua part, Sergio Escobar es consolida com a un dels millors entrenadors de les categories de bronze del futbol espanyol, aconseguint l’ascens a Tercera amb l’Onda la temporada passada i l’actual ascens a Segona B amb els ‘orelluts’.

També cal destacar el treball que des de la nova direcció del CD Castellón s’ha realitzat des del mes de juny del 2017, data en la qual es feren càrrec de l’entitat. Des del primer minut han sabut mobilitzar a tota la província per a fer suport al CD Castellón, i ho han rematat amb un ple absolut a Castàlia en un partit de Tercera Divisió.

Al final del partit, l’afició ha envaït el terreny de joc per a celebrar amb els seus jugadors una fita històrica que feia anys esperaven.

Una altra volta, la nota discordant ha estat marcada pels seguidors d’extrema dreta del CD Castellón, integrants del ‘Frente Orellut’, que han protagonitzat aldarulls amb altres aficionats ‘orelluts’ en finalitzar el partit i en els que han hagut d’intervindre les forces de seguretat de l’Estat.

D’altra banda, la major part dels aficionats locals han ovacionat els seguidors del Club Protugalete pel seu comportament exemplar i per la seua esportivitat, contrarrestant el mal comportament d’alguns.