viernes, 26 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El CD Castellón venç a l’Hércules CF i s’assenta en zona de ‘play-off’ (1-0)

Rafa Gálvez, en el minut 61, ha marcat de cap l'únic punt en un gran partit en Castalia.

El CD Castellón es va imposar a l’Hércules d’Alacant CF en Castalia en una trobada amb clar domini per als albinegres. El combinat d’Óscar Cano posava l’1-0 definitiu en el marcador en el minut 62 gràcies a un cabotada de Gálvez que manava l’esfèric al fons de la xarxa.

Durant els primers compassos del derbi autonòmic, Rubén Díez ja donava el primer avís. El migcampista albinegre buscava el primer punt de l’enfrontament amb una vaselina que finalment va detindre el porter visitant, Falcón, per molt poc. En el minut 14 el col·legiat anul·lava un gol de César Díaz per fora de joc. Abans de finalitzar el primer temps, pujaven les pulsacions en Castalia per una ocasió clara de Cubillas, que detenia la saga alacantina, i per un penal que l’àrbitre no va arribar a xiular, pese al clar agarrament d’Álvaro Pérez a César Díaz en l’àrea xicoteta.

El segon temps començava amb clara superioritat per part del quadre d’Óscar Cano, que saltava al terreny de joc enchufadíssim i amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts en CastaliaGálvez aconseguia el primer i únic punt de la trobada en el minut 62 gràcies a un cabotada amb el qual aconseguia batre a Falcón. El temps avançava i el combinat albinegre no cessava en el seu ímpetu per sentenciar el partit. El conjunt de Jesús Muñoz rondava l’àrea d’Álvaro Campos, buscant retallar distàncies, però les seues oportunitats no eren tan clares com les dels albinegres. Ja en el descompte César Díaz tenia l’última ocasió del CD Castelló, que finalment sumava els tres punts amb els quals s’assentisca en zona de play-off.