30.8 C
Valencia

El CEIP l’Albea de la Vall d’Alba estrena un nou parc infantil

L'Ajuntament de Vall d'Alba ha renovat la zona de joc infantil del Col·legi d'Educació Infantil i Primera l'Albea de la localitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Vall d’Alba ha renovat la zona de joc infantil del Col·legi d’Educació Infantil i Primera l’Albea de la localitat. L’alcaldessa Marta Barrachina i la regidora d’Educació María Esteve han visitat la instal·lació, que ha rebut una inversió de 9.577 euros que han servit per a “transformar la zona, que presentava molt males condicions, amb el risc que comportava per als xiquets des del punt de vista de seguretat”.

Concretament, s’ha actuat en la zona del parc del pati d’Infantil, en la part lateral del centre educatiu, al costat del carrer Els Escoles, de manera que s’ha desinstal·lat per complet l’estructura existent i, després de conducta a la neteja del recinte, s’ha dut a terme la instal·lació del nou element de joc.

El nou conjunt de jocs inclou una estructura de dos torres amb teulada unides per un pont de cordes. D’ella sorgeixen també escales, barra de bombers, tobogan, rocòdrom i xarxa per a grimpar. Es tracta d’una estructura d’acer zincat d’alta resistència, que presenta facilitat per a la neteja de grafitis i brutícia. El conjunt també s’ha fabricat a base de panells de color en polietilé d’alta densitat, un material molt resistent als impactes, oscil·lacions tèrmiques i raigs UVA, de manera que no s’estella, a més de ser 100% reciclable. Tot amb la certificació segons la normativa europea EN-1176. Finalment, tot el recinte s’ha instal·lat sobre una base de 60 metres quadrats de panells de cautxú, amb la finalitat d’evitar els danys dels menors davant caigudes.

“Amb esta actuació fem un nou pas no sols en la millora d’una zona de jocs infantils de gran ús, sinó que continuem complementant i elevant les prestacions del centre educatiu de Vall d’Alba, perquè els nostres xiquets i joves puguen gaudir del centre en les millors condicions de seguretat i de manera transversal, en tots els sentits”, ha conclòs l’alcaldessa, Marta Barrachina.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià