El cementeri de Borriana sumarà 70 nínxols, 38 més dels previstos

L'alcaldessa, Maria Josñe Safont, ha deixat clar respecte este tema que l'alarma social va ser infundada, ja que "mai hi ha hagut problema d'espai a cap dels dos cementeris"

PublicitatAVL

Les obres al cementeri municipal de Borriana dotaran l’espai de 70 nínxols més i no de 32 com estava previst inicialment. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de la localitat este divendres en una compareixença davant dels mitjans on ha fet un repàs de molts dels temes de l’actualitat municipal, en especial els referents a obres i a seguretat.

Així, segons ha explicat Safont, “les obres que oficialment van començar el 9 de gener” duplicaran la xifra inicial. Tot i això, l’alcaldessa ha volgut deixar clar que “en cap moment hi va haver escassesa de nínxols en cap dels dos cementeris”. De fet, ha explicat que a més de les noves construccions funeràries, hi ha també molts nínxols revertits que simplement necessiten algunes reformes.

PublicitatRovira  

La primera edil ha lamentat l’alarma que es va poder generar “de forma infundada” entre alguns veïns i ha recordat que “hi ha nínxols suficients”.