El CGPJ nomena a María Pilar Esther Rojo Beltrán nova presidenta de l’Audiència Provincial de València

Des de juny de 2018 és magistrada de la Secció Cinquena de la citada Audiència

El Consell General del Poder Judicial, en la seua sessió plenària de hui, ha nomenat a la magistrada María Pilar Esther Rojo Beltrán, nova presidenta de l’Audiència Provincial de València.

Rojo Beltrán ha obtingut el suport d’11 dels 21 membres del Ple del CGPJ, mentre que la magistrada María Dolores Hernández Rueda, ha obtingut 10 vots.

Rovira  

La nova presidenta de l’Audiència Provincial de València va ingressar en la carrera judicial en 1996, sent les seues primeres destinacions judicials els jutjats de primera instància i instrucció 2 de Dénia (Alacant) i 5 de Reus (Tarragona).

El juny de 2005 es va traslladar com a magistrada al jutjat penal 14 de València i l’abril de 2013 va passar com a reforç a les seccions penals de l’Audiència Provincial de València.

Des de juny de 2018, Pilar Esther Rojo Beltrán estava destinada en la Secció Cinquena de l’Audiència Provincial de València.

En l’àmbit docent, la nova presidenta de l’Audiència Provincial de València ha sigut professora en el mòdul de Dret Penal i Pràctica Processal del Màster d’Advocacia de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir. Ha sigut així mateix professora de Dret processal Penal a l’Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats de Reus.

Ha participat igualment en nombroses activitats de formació, tant en l’àmbit de l’Escola Judicial com en els plans de formació territorialitzada del Consell General del Poder Judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela