El Club Portugalete, darrer desafiament del CD Castellón al play-off

El Club Portugalete de Biscaia, el darrer rival a batre per al CD Castellón.

144
L'objectiu d'esta iniciativa és aconseguir que es considere com a delicte de falsificació en document mercantil l'alteració fraudulenta del Document d'Acompanyament i Traçabilitat Agrària

L’equip del País Basc, Club Portugalete, serà el darrer i definitiu rival del CD Castellón per a pujar a Segona Divisió B.

Els de Biscaia, que també finalitzaren segons en lliga regular, esperen els d’Escobar aquest diumenge vinent al camp de La Florida, on es disputarà el primer dels dos assalts a vida o mort que queden als ‘albinegres’. La necessitat de realitzar el millor joc de l’equip durant la temporada és la clau per a tornar a l’equip al futbol professional.

L’entrenador ‘orellut’, Sergio Escobar, ha declarat que “no tenim massa informació del Club Portugalete, però sabem que es tracta d’un equip molt veterà, que ha aconseguit superar eliminatòries molt complicades i que, de ben segur, ens posaran les coses molt difícils”.

Els jugadors de l’equip de La Plana confien a tenir avantatge amb el partit de tornada a casa. Però es veuen obligats a realitzar un bon partit que els permeta arribar a Castàlia amb opcions de victòria.

El CD Castellón ha arribat al punt culminant de la temporada. Amb la possibilitat del tan anhelat ascens a l’abast de la mà. Ara, tan sols queda finalitzar la feina i rematar la temporada com a una de les històriques de l’entitat castellonenca.

El partit d’anada es disputarà diumenge a les 18.00 a La Florida, mentre que la tornada serà la següent setmana a l’Estadi Municipal Nou Castàlia amb les graderies de gom a gom.