El Col·legi d’Advocats de València celebrarà el seu 260 aniversari amb un menjar benèfic

Per a aquest esdeveniment es demana un donatiu de 5 € per adult i 1 € per xiquet que aniran destinats a ajudar col·legiats/as en risc d'exclusió social

“Tal com vam avançar el mes d’abril passat, enguany el nostre Col·legi commemora el 260 aniversari de la seua fundació. Una data molt assenyalada que, com no podia ser d’una altra manera, volem celebrar amb vosaltres, els col·legiats i col·legiades que integrem l’ICAV. Per a això, i a través de la comissió de treball creada per a la Planificació de diferents espais amb activitats de tota mena per a gaudir i passar una jornada de convivència entre companys i companyes”, informen des d’ICAV.

L’acte se celebrarà en la Masia de Xamandreu el diumenge 22 de setembre de 2019.

A més, l’IVAC explica que “encara que us anirem informant sobre el desenvolupament i els horaris, ja us avancem que l’ICAV es farà càrrec de les despeses de muntatge d’activitats i els propis del menjar (pensada per a atendre cadascun dels col·lectius) i la beguda durant aquesta”.

Per a assistir a aquesta, tan sols heu d’emplenar el formulari que trobareu en el següent enllaç. Les places són limitades, el termini està obert fins a 31 de juliol i que per a assistir tan sols se us demana una col·laboració de 5 € per adult i 1 € per xiquet la destinació del qual no és sufragar despeses, sinó col·laborar amb la Fundació ICAV, que “com bé sabeu, atén les necessitats de companys/as que es troben en risc d’exclusió social. Esperem veure’ns este dia”.

Una jornada lúdica a l’aire lliure pensada perquè tots els assistents (col·legiats/as, acompanyants i xiquet/as) puguen gaudir amb diferents espais per a cadascun dels diferents col·lectius que acudisquen (xiquets/es, adolescents, advocats/des joves i advocats/des una mica menys joves….) gaudisquen d’activitats de tota mena i passar així una jornada de convivència entre companys i companyes.

Un dels grans perjudicats dins d’aquest col·lectiu són els advocats d’ofici que obren a 3 € l’hora, que no els dóna per a poder sufragar els gastos del dia a dia.

ValenciàEspañol