El col·legi La Fila d’Alfafar celebra La Marató al Col·le

La carrera ha tingut lloc este matí en el col·legi La Fila del municipi en la qual han participat també persones amb discapacitat del Centre de Dia Adisa.

Publicitat

El col·legi La Fila d’Alfafar ha acollit este matí la iniciativa “La Marató al Col·le“, una carrera en la qual ha participat l’alumnat del centre i persones amb discapacitat del Centre de Dia Adisa.

El projecte, organitzat per la Fundació Trinidad Alfonso en col·laboració amb la Fundació Mapfre, s’emmarca en la celebració de la marató de València este diumenge 1 de desembre. Així, l’objectiu d’esta iniciativa és la dinamització dels centres d’Educació Infantil i Educació Primària entorn del món del running. Per part seua, el col·legi La Fila va ser un dels guanyadors a la millor implementació Emac 2018 i enguany participa en aquesta iniciativa.

PublicitatRovira  

La carrera ha comptat, a més d’amb l’alumnat, amb la presència de l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la regidora d’Educació, Raquel Vidal i el regidor d’Esports, Eduardo Grau.

Així mateix, L’Ajuntament promou este tipus d’iniciatives que fomenten hàbits de vida saludables vinculats a l’esport des d’una edat primerenca.

PublicitatJuega Limpio Orihuela