El comerç de Benicàssim premia la labor de Llibreria Novembre, Beninatura, i Alfredo Marqués

La Gala de Nadal del Comerç Local posa en valor el sector i acull la presentació de la campanya “El Nadal està més prop del que crees”.

PublicitatAVL

L’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim s’ha engalanat amb el millor esperit nadalenc amb motiu de la celebració de la Gala de Nadal del Comerç Local.

L’acte, organitzat per la regidoria de Comerç i amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe), ha servit per a premiar la labor de tres establiments. En el seu quinze aniversari, la Llibreria Novembre s’ha alçat amb el premi al comerç destacat de l’any de Acoserbe. L’empresa de serveis dedicada a cuidar el cos i la ment, Beninatura, s’ha alçat amb el premi a l’empresa de serveis destacada de l’any Acoserbe, mentre que Alfredo Marqués ha rebut el premi a la trajectòria en el comerç de Acoserbe per tots els anys al capdavant de la pastisseria que porta el seu nom i que porta endolcint el municipi des de fa més de trenta anys.

PublicitatRovira  

A més del lliurament de premis, la regidora de Comerç, Vanessa Batalla, ha presentat la campanya que porta el títol El Nadal està més prop del que crees i que inclou diferents accions que convidaran a acostar-se als comerços, com la Ruta dels Aparadors de Nadal en la qual els clients podran participar de forma activa votant pels seus aparadors preferits i podran portar-se un obsequi per fer-lo. Així mateix, els tres aparadors millor engalanats per a l’ocasió també seran premiats. La campanya també compta amb el ja tradicional “Bote de Nadal” en el qual se sortejaran quatre xecs-regal i la campanya nadalenca contempla també el repartiment d’una làmines amb recortables de Nadal amb les quals els més xicotets podran confeccionar adorns nadalencs. Afegir que totes aquestes accions comercials formen part d’un programa elaborat de forma conjunta entre diferents àrees municipals, com a Festes, Turisme i Cultura, i que conjuga una sèrie d’activitats pensades per al gaudi de tots i totes durant l’època nadalenca.

Finalment, l’alcaldessa, Susana Marqués, no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’aquesta Gala de Nadal del Comerç Local per a posar en valor aquest sector del municipi “que amb accions com la de hui realitzada demostra que és un sector que continua creixent, innovant i oferint uns productes de qualitat amb els quals es marca la diferència respecte a un altre tipus de comerços i consums”. La primer edil ha afegit que “la proximitat i la qualitat” són les màximes del comerç local i “des de l’administració local continuarem donant suport a iniciatives per a potenciar la dinamització i modernització del comerç de Benicàssim”.

Publicitat