El Comité de Competició dona els tres punts al Castellón en el seu partit enfront del Villarreal B

Amb eixos tres punts, el Castellón se situa líder del grup III de Segona B (26 punts), en tant que el Villarreal B passa de 21 a 18 i baixa de la cinquena a la setena posició.

Publicitat

La resolució de la Real Federació Espanyola de Futbol dona la raó al Club Deportivo de Futbol Castellón i és que després de l’últim partit que celebraren contra el Villarreal B i en el qual perdera el CD Castellón, l’equip albinegre va apel·lar a un dels articles de la Federació, en el qual es parlava que “una vegada iniciat el partit, els equips hauran d’estar integrats, durant tot el desenvolupament d’este, per set futbolistes, almenys, dels que conformen la plantilla, de la categoria en què militen”. Ha de ser, així, per tant, durant tot el desenvolupament del mateix (fins que el col·legiat, en definitiva, haja decidit finalitzar el partit”.

Per això, el CD Castellón va posar en conneixement dels responsables, el cas d’alineació indeguda del Villarreal CF B, en quedar-se amb menys de set llicències, ja que dels 8 jugadors amb el qual fa finalitzar l’encontre, només sis tenien fitxa en eixa categoria. Cal recordar que en este partit disputat en l’Estadi Castalia del 27 d’octubre, es va produir la victòria d’un filial groc que va acabar amb huit jugadors (1-2).

PublicitatRovira  

Ara, després d’esta resolució, amb eixos tres punts, el Castellón se situa líder del grup III de Segona B (26 punts), en tant que el Villarreal B passa de 21 a 18 i baixa de la cinquena a la setena posició.

A més d’això, la resolució també dictamina “imposar al Villareal Club de Futbol “B” la multa accessòria de 3.001 €, en virtut del previst a l’article 76″.

Resolución Jueza de Competición

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela