18.2 C
Valencia

El Consell ajuda a les associacions de protecció i defensa dels animals de companyia per a evitar l’abandó i fomentar el benestar

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha convocat les ajudes a les associacions de protecció i defensa dels animals per un import de 105.000 euros per a l’any 2018.

Estes entitats exerceixen una important labor en benefici del benestar animal. Les seues actuacions van des de la realització de campanyes de conscienciació social i l’arreplega d’animals abandonats per a albergar-los en les seues instal·lacions, fins a la devolució als amos o la seua posterior donació en cas de no trobar-se els mateixos.

Totes estes activitats, així com el manteniment dels albergs d’animals abandonats, suposen un cost important per a les persones associades. Per este motiu, la Conselleria subvencionarà gastos de funcionament i la construcció o adequació de les instal·lacions de les associacions de protecció i defensa d’animals de companyia.

En concret, la Conselleria contribuirà a finançar part de les despeses de funcionament necessàries per a l’exercici d’activitats, com ara campanyes educatives o de conscienciació social l’objectiu de la qual siga la difusió d’aspectes relacionats amb la protecció dels animals de companyia, a través de centres escolars i centres cívics o entitats afins sense ànim de lucre.

- Publicitat -

També per al finançament de campanyes de conscienciació social que induïsquen a reduir el nombre d’animals de companyia abandonats a controlar la natalitat, això com programes autoritzats d’arreplega d’animals de companyia abandonats la destinació del qual siga un nucli zoològic registrat com a alberg temporal dels dits animals i a programes de manteniment de nuclis zoològics registrats per a l’alberg temporal d’animals de companyia abandonats.

Així mateix, estes ajudes també contribueixen a la construcció o adequació d’albergs d’animals de companyia abandonats que precisen adequar-se a la normativa vigent.

- Publicitat -

Estes ajudes es dirigeixen a les associacions legalment constituïdes i inscrites en el Registre d’Associacions de la Conselleria de Justícia, Administracions Públiques, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques sempre que desenrotllen algunes activitats relacionades amb la protecció d’animals de companyia i estiguen ubicades a la Comunitat Valenciana.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,296FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Activat el Pla d’Accidents de Mercaderies Perilloses per la bolcada d’un camió

El vehicle transportava gasoil i han activat este pla per a controlar la fuita.

Moncofa regala notes de vida i solidaritat al concert benèfic contra el càncer

La cita és el diumenge 29 a les 13 del migdia a la plaça de la Constitució, amb totes les mesures de seguretat i amb aportació voluntària.

El nou carril bici urbà d’Almassora connectarà amb Borriana i Castelló

El consistori reserva 30.000 euros a la senyalització i abalisament de la via ciclista.

Culla estrena un mercat dominical de tòfona negra i productes locals

Naix amb l'objectiu de donar a conéixer el gran potencial culinari d'este fong i l'oferta turística del municipi entorn de la gastronomia.

Consens polític i globus violeta per a l’homenatge d’Onda a les víctimes de la violència de gènere en el 25N

Una part de la campanya d'enguany d'este municipi es centra en el fet que els joves prenguen consciència de les actituds d'assetjaments i desigualtat a què s'enfronten sense identificar-les.
- Advertisement -

: Valencià