El Consell aprova la instal·lació de 12 nous Punts Labora en municipis de la Comunitat Valenciana

S'instal·laran a Camporrobles, Xest, El Campello, el Fondó dels Frares, La Pobla del Duc, Mislata, Monòver, Ondara, Pedreguer, Pego, Riba-Roja del Túria i Rojals

El ple del Consell ha aprovat la signatura de dotze acords de col·laboració amb els ajuntaments de Camporrobles, Xest, El Campello, el Fondó dels Frares, La Pobla del Duc, Mislata, Monòver, Ondara, Pedreguer, Pego, Riba-Roja del Túria i Rojals per a la instal·lació del servei Punt Labora en les dependències municipals d’aquests ajuntaments.

La Generalitat està impulsant la implantació del Punt Labora en les localitats de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de garantir a la ciutadania la igualtat d’accés als serveis del sistema.

PublicitatAVL

La finalitat de la instal·lació d’aquest sistema és la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agiliten la realització dels tràmits necessaris i que permeten una gestió personalitzada, pròxima i àgil per al ciutadà.

Aquest servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa internet, i per tant, als serveis en línia del Portal d’Ús de Labora a la ciutadania.

A través del Punt Labora els usuaris poden consultar les ofertes d’ocupació, buscar l’Espai Labora que els correspon, renovar la seua demanda d’ocupació, consultar el currículum, generar certificats, sol·licitar formació, etc.

Esta publicació està disponible en : Valencià