30.6 C
Valencia

El Consell aprova un conveni per al manteniment del Centre Integrat de la Diputació de Castelló

La Diputació haurà d'impartir gratuïtament els ensenyaments objecte del conveni i realitzar les activitats complementàries i de serveis que, si és el cas, es duguen a terme.

- Publicitat -AVL

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Diputació Provincial de Castelló pel qual es destina un import d’1.927.130 euros per a col·laborar en el manteniment del Centre Públic Integrat Excel·lentíssima Diputació.

A través del conveni, es financen quatre unitats d’Educació Primària (de cinqué i sisé curs) i huit d’Educació Secundària Obligatòria (dos per curs) del Centre Integrat Excelentísima Diputación.

Pel que fa a la provisió de vacants de professorat del centre, quan es produïsca, s’efectuarà pel procediment general establit per a l’accés de funcionaris a la Diputació, i s’haurà de comunicar a la Direcció Territorial d’Educació, Cultura i Esport de Castelló.

Per la seua banda, la Diputació haurà d’impartir gratuïtament els ensenyaments objecte del conveni i realitzar les activitats complementàries i de serveis que, si és el cas, es duguen a terme. Igualment, s’obliga a tindre en funcionament el nombre total d’unitats escolars que figuren en el conveni, i també se n’haurà de fer constar en un lloc visible del centre el finançament per part de la Generalitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,728FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’Alcora recuperarà la piscina del paratge de Sant Vicent

Després de huit anys tancada, el pròxim estiu els veïns podran gaudir de nou d'esta instal·lació.

La campanya ‘Gràcies’ per a dinamitzar el comerç de Castelló tanca amb 260.000 euros en compres

Innovació Comercial reparteix 5.000 euros entre els 50 guanyadors del sorteig per a gastar en compres en establiments de Castelló.

Aconsegueixen el desallotjament voluntari d’un habitatge a Dénia

Agents de la Policia Nacional han aconseguit que diversos okupes desallotjaren un habitatge del centre de Dénia.

Serra Gelada ja és Parc Natural accessible

Gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi la Conselleria de Medi Ambient i l'ens gestor del Parc Natural Serra Gelada prompte la ruta del far s'ha convertit en accessible.

Els sindicats ratifiquen el preacord per a regular el teletreball

Acolliment, costos i altres detalls de la regulació del teletreball.
- Advertisement -

: Valencià