30.8 C
Valencia

El Consell de Salut de la Plana acorda reforçar la informació sobre protocols i funcionament dels centres de salut en l’àrea

- Publicitat -AVL

El Consell de Salut del departament de salut de la Plana, presidit per l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, s’ha reunit aquest matí per a abordar la situació i evolució de la pandèmia d’aquesta àrea sanitària. Entre altres assumptes, els membres del Consell han acordat llançar una campanya en els municipis del departament per a reforçar la comunicació sobre protocols de seguretat i funcionament dels centres de salut.

            “Vull agrair, en nom del Consell de Salut, l’enorme esforç que estan realitzant els professionals sanitaris des de l’inici de la pandèmia per a fer front al virus i garantir l’assistència a la població en les millors condicions. Els ajuntaments i entitats representades en el consell volem correspondre també a aquest esforç i, entre altres mesures, hem acordat iniciar una campanya en els municipis per a ajudar els centres de salut a traslladar a la ciutadania els protocols que s’estan seguint i com han d’actuar davant qualsevol risc”, explica Benlloch. El president del Consell de Salut de la Plana també ha valorat positivament la proposta de la presidenta de l’Associació de Mestresses de Casa de Vila-real, Conchita Ibáñez, per a promoure a meitat d’octubre una xarrada amb sanitaris, inclosa en la pròpia programació d’activitats de l’entitat.             Durant la reunió, el gerent del departament de salut de la Plana, Miquel Rovira, i el director del centre de salut pública de Castelló, Pep Trullen, han traslladat als membres del consell la informació d’evolució de la pandèmia i els protocols que s’estan aplicant. A més, s’ha tractat també l’escrit aportat per la regidora del PP de Borriana Consuelo Suay, representada en la reunió per la regidora de la Vall d’Uixó Elena Vicente. Sobre aquest tema, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, també present, ha donat les explicacions oportunes sobre l’organització de concerts en el seu municipi i ha assegurat que compten amb tots els permisos reglamentaris

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,687FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià