15 C
Valencia

El Consell Municipal de Medi Ambient de l’Alcora aprova el seu primer pressupost

Ascendeix a 86.000 € i s'inclourà en els comptes municipals de 2020.

- Publicitat -AVL

El Consell Municipal de Medi Ambient de l’Alcora, constituït el passat mes de maig, ha aprovat este matí el seu primer pressupost. Ascendeix a 86.000 € i s’inclourà en els comptes de l’Ajuntament de 2020.

Una de les accions que contemplen és la licitació d’un contracte d’assessorament medi ambiental, amb la finalitat de desenvolupar documents i informes sobre diferents assumptes: emissions a l’atmosfera des de fonts industrials, qualitat d’aigües superficials i subterrànies en l’àmbit i zona d’influència dels polígons industrials del terme municipal, gestió de residus industrials i educació ambiental dirigida al sector industrial.
Altres iniciatives que es duran a terme el pròxim any en matèria mediambiental són la contractació d’una EMCA per a realitzar mesuraments atmosfèrics, la col·locació d’adhesius en els contenidors per a informar sobre el tipus de residus que es pot tirar en cadascun, la realització de campanyes a través dels mitjans de comunicació locals i actuacions amb les associacions de jubilats.

Així mateix, en el pressupost s’inclou la replantació d’arbratge en aquelles vies on es considere necessari, la licitació d’un contracte de manteniment de sendes per a identificar les necessitats de manteniment i senyalització de les mateixes i la redacció d’un Pla d’Acció Municipal d’incendis forestals (PAMIF).

Cal recordar que el Consell Municipal de Medi Ambient és un òrgan consultiu ideat per a canalitzar i afavorir la participació de la ciutadania, les associacions i altres entitats interessades en el coneixement, planificació i gestió de tots aquells assumptes relacionats amb la protecció i defensa del medi ambient urbà i rural, la millora de la qualitat de vida i l’increment de l’habitabilitat i sostenibilitat del municipi de l’Alcora.

Són temes d’especial interés els relatius a educació ambiental, atmosfera, residus, aigües i energia, entre altres.

Està compost per representants de l’equip de govern, de cada partit polític amb implantació a l’Alcora, de la Plataforma No a la Contaminació, d’Ascer i Anffecc, del Consell Escolar Municipal, de l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora, del Centre de Salut de l’Alcora i de la Universitat Jaume I.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià