El Consell prendrà mesures inmediates per als afectats pel temporal

Amb aquest prisma, ha recordat que la Generalitat treballa conjuntament en el dispositiu d'emergències amb els ajuntaments, el Govern central i els cossos i forces de seguretat de l'Estat.

Puig anuncia que el Consell adoptarà mesures “immediates” per a ajuntaments i sectors afectats pel temporal

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Consell adoptarà mesures “immediates” per a recolzar els ajuntaments i sectors econòmics que s’hagen vist afectats pel temporal, i ha agraït a la ciutadania la seua responsabilitat i comportament “magnífic”. “La posició de la Generalitat sempre ha sigut la mateixa: el primer que hem de salvar davant qualsevol emergència és la seguretat de les persones”, ha afirmat durant una reunió en l’Ajuntament de Benicarló (Castelló) amb responsables del dispositiu preparat per a fer front a l’emergència.

Puig anuncia que el Consell adoptarà mesures “immediates” per a ajuntaments i sectors afectats pel temporal

El cap del Consell ha destacat les actuacions per a preservar la seguretat de la ciutadania, com la suspensió de classes i activitats, unes decisions que “encara que puguen causar molèsties, són absolutament necessàries perquè val més curar-se en salut”, ha recalcat.

Publicitat