30.9 C
Valencia

El Consell realitza la primera subhasta d’herències sense testament

Els ingressos de les quals es destinaran a finalitats d'interés social i mecenatge cultural.

- Publicitat -AVL

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic subhastarà un total de nou immobles, distribuïts en huit lots diferents, procedents d’herències sense testament, en les quals la Generalitat ha sigut declarada hereva, tal com publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Es tracta de la primera subhasta d’estes característiques els ingressos de les quals es destinaran a finalitats d’interés social i a mecenatge cultural, complint d’esta manera amb el que s’estableix en el nou Decret 20/2019, de 15 de febrer, del Consell, pel qual s’adapta la tramitació d’expedients d’herències intestades a la normativa estatal bàsica.

En concret, els ingressos obtinguts d’estes subhastes es destinaran dos terços a finalitats d’interés social i el terç restant a actuacions del Pla de Mecenatge Cultural de la Generalitat.

En total, el preu d’eixida acumulat d’estos nou immobles en primera subhasta aconsegueix els 844.196 euros i en cas d’arribar a quarta subhasta el preu seria de 518.440 euros.

La presentació d’ofertes es realitzarà preferentment en el Registre General de la conselleria d’Hisenda i Administració Pública, en un termini d’un mes des de l’endemà a la publicació de l’anunci en el DOGV.

El plec de condicions que regiran les subhastes pot consultar-se en la Direcció General del Sector públic i Patrimoni de la conselleria o través de la web consultar ací.

Les proposicions econòmiques es presentaran en sobre tancat i les ofertes per a les subhastes segona, tercera i quarta únicament s’obriran, mitjançant el procediment de subhasta successiva, és a dir, en el cas que la subhasta immediata anterior quede deserta.

El termini per a la presentació de les ofertes comença demà, dia 24 d’octubre, i la data de l’obertura de les citades ofertes, que es durà a terme en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, situada al carrer de la Democràcia, 77, de València, es publicarà pròximament en el DOGV.

Immobles a subhasta

Els nou immobles que salen a subhasta s’ofereixen en huit lots, dels quals el de major import d’eixida és el corresponent a un habitatge urbà residencial amb parcel·la en Campolivar (Godella), el valor de la qual en primera subhasta és de 486.336 euros.

De la mateixa manera se subhasten un pis situat al carrer Sagasta d’Elda, un habitatge i una parcel·la confrontant al carrer Salvador de Llíria, un habitatge al carrer Filipines, de València, un local comercial al Grau de Castelló, el 50% d’un habitatge al carrer Pierre Boulez de Xàbia, unes parcel·les rústiques en la partida Terrafort de baix de Xàtiva i una parcel·la d’oliveres en la partida Després del sant a Castellnovo.

Cal recordar que la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic és l’organisme encarregat de tramitar els expedients per al reconeixement en favor de la Generalitat dels drets com a hereua abintestat d’aquelles persones que hagen mort sense testar i sense deixar hereus legals i el veïnatge civil dels quals siga la Comunitat Valenciana.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,692FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià