martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Consell va pagar 22 mestres de religió sense donar classe durant l’etapa de Carlos Osoro

Compromís porta a fiscalia l’abonament de nou milions d’euros a docents de religió que cobraven sense donar classe i que estaven al servei de la diòcesis de València i acusa l’església catòlica de finançament il·legal per part del govern del PP.

Isaura Navarro va anunciar ahir en les Corts que havia presentat una denúncia pel perjuí fet a l’erari públic en les etapes de María José Catalá i Alejandro Font de Mora i que es va iniciar en l’etapa de l’arquebisbe de València Carlos Osoro i va continuar amb l’actual bisbe Antonio Cañizares. “Tot sembla indicar que l’administració pública valenciana ha estat finançant llocs de treball de les Diòcesis de la Comunitat Valenciana, que era el lloc on els treballadors retribuïts per la Conselleria d’Educació prestaven serveis.”

“S’han trobat fins a 22 places de mestres de religió duplicades, és a dir persones que no exercien en cap col·legi i que estaven assignades a les Diòcesis de València, Castelló i Alacant”. A més cobraven com a caps de departament, uns 1.800 euros nets. “A la vista del que s’ha exposat, considerem que podríem estar davant la comissió de Delictes contra l’Administració Pública i de Falsedats Documentals, o qualsevol altre en què puguen haver incorregut tant els càrrecs responsables dels nomenaments de 22 persones per prestar servei en les Diòcesis, retribuint-los durant anys a càrrec de la Hisenda Pública com si estigueren fent classes de religió, com els arquebisbes beneficiaris.” ha assenyalat Isaura Blanco.

Últimas noticias

Contenido relacionado