18.1 C
Valencia

El Cor Infantil de Castelló busca noves veus

Els xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys que estiguen cursant educació primària als col·legis de la ciutat es podran presentar a les proves que es faran el pròxim dia 6 d'octubre al museu de Belles Arts de Castelló de 16:00 a 20:00 prèvia inscripció per qüestions d'aforament i protocol de seguretat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Cor Infantil de Castelló, una proposta musical per a xiquets d’entre 6 i 12 anys, que arriba enguany a la tercera edició, busca noves veus en una convocatòria que tindrà lloc el pròxim dia 6 d’octubre al museu de Belles Arts de Castelló de 16:00 a 20:00 i on els aspirants hauran d’anar acompanyats per un adult.

L’únic requisit per a accedir-hi és la inquietud per la música i pel cant amb la realització prèvia d’una prova d’aptitud en què els menuts cantaran una cançó de la seua elecció a cappella. Això sí, enguany per qüestions de protocols de seguretat sanitària i aforament serà necessària inscripció prèvia a la web preparada per a reservar el torn.

- Publicitat -

Així, tot i la interrupció per la pandèmia de la COVID, esta formació coral infantil, iniciativa de la regidoria d’Educació de l’ajuntament de Castelló i sota la direcció d’Isabel Villagar que hi ha aconseguit despertar la passió i sensibilitat musical de desenes de xiquets i xiquetes, torna amb força adaptant-se a tots els protocols de seguretat i sense deixar que cap crisi apague estes veus.

A l’aire lliure i amb ‘mascareta per a cantar’

Pel que fa al funcionament d’esta iniciativa, els menuts reben formació musical gratuïta amb assajos un dia a la setmana, que continuaran sent al Museu de Belles Arts de Castelló, encara que enguany amb adaptació a les normatives i amb nous espais alternatius.

- Publicitat -

Una de les novetats, serà que sempre que siga possible, l’escalfament de les veus es farà al claustre del museu i a més els menuts hauran de guardar la distància i estar amb una “mascareta per a cantar” que els proporcionarà l’ajuntament de Castelló des de la regidoria d’Educació.

L’assaig tindrà lloc al saló d’actes, amb llocs fixes assignats per cada membre del Cor Infantil i amb la distància de seguretat establerta i per a evitar portar qualsevol objecte, les partitures es projectaran a la pantalla perquè tots els xiquets i xiquetes puguen seguir-les.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià