El Corte Inglés entrega a les Reines de la Magdalena els vestits per les Galanies

El Corte Inglés ha obsequiat a les Reines de la Magdalena amb sengles vestits complets de castellonera.

Com a mostra de la seua devoció per les nostres festes i tradicions populars, El Corte Inglés ha obsequiat a les Reines de la Magdalena amb sengles vestits complets de castellonera.

El Corte Inglés de Castelló ha fet lliurament hui dels vestits que la Reina de la Magdalena 2020, Carmen Molina, i la Reina Infantil, Gal·la Calvo, lluiran el dia del seu Galania.

La prestigiosa indumentarista castellonenc Amparo Pitarch ha sigut l’encarregada de dissenyar i confeccionar estos magnífics vestits de castellonera que vestiran en un dia tan especial del seu regnat, Carmen i Gal·la.

Per a la confecció de les manteletes s’han utilitzat els encaixos de principis del S. XIX, Duquessa i punt a l’agulla. Els davantals estan brodats a mà sobre peces antigues de col·lecció, combinant a joc les mànegues del gipó.

Les faldes s’han realitzat amb teixits de seda natural de la fàbrica d’espolins de Vives i Marí, en els colors que les mateixes reines van triar, amb el dibuix exclusiu ‘Reina de Castelló’.

Per a complementar la indumentària, sinagües i cancans realitzats artesanalment, a mesura, de la fàbrica Can Can en Pac “el rovellet de l’ou”, i sabates de la signatura Descans.

El director d’El Corte Inglés de Castelló, José Mª Pereda, ha fet lliurament oficialment de la indumentària completa a les reines que estrenaran els pròxims divendres i dissabte en els respectius actes dels seus Galanías.

CatalanSpanish