El Corte Inglés impulsa la Gran Recollida per als Bancs d’Aliments

A més la companyia posarà a la disposició dels clients més de 6.000 bosses reutilitzables especialment dissenyades per a l'ocasió per a facilitar la donació d'aliments.

El Grup El Corte Inglés se suma, per seté any consecutiu, a la Gran Recollida en favor dels Bancs d’Aliments que se celebra els pròxims 22 i 23 de novembre, en tota Espanya, i que el 24 es prolonga a Madrid i en algunes altres localitats.

Tots els supermercats d’El Corte Inglés, Hipercor, Supercor i Supercor Express participaran en esta campanya, que estarà donada suport per cartelleria i megafonia en els centres, així com amb presència en les xarxes socials. Així mateix, la companyia posarà a la disposició dels clients més de 6.000 borses reutilitzables especialment dissenyades per a l’ocasió, amb la finalitat de facilitar la recollida dels productes que desitgen donar al Banc d’Aliments.

Rovira  

A més de l’aportació que durant estos dies realitzen empleats i clients, el Grup El Corte Inglés també col·laborarà amb els Bancs d’Aliments donant en productes de marca pròpia el 10% del total recollit.

L’empresa col·labora també en esta operació aportant la logística per a la distribució dels materials i magatzematge dels productes recollits en la plataforma de Valdemoro (Madrid).

Amb això s’aconsegueix agilitar tots els processos i que els aliments arriben al més prompte possible a les diferents organitzacions benèfiques i assistencials amb les quals col·laboren. En este sentit, la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) recentment va reconéixer l’esforç i el compromís d’El Corte Inglés concedint a la companyia el “Premi Suport Logístic 2019”, que va ser entregat pel Director de FESBALMiguel Fernández Rodríguez, i recollit per Carlos Cabanas, Director de Relacions Institucionals, RSC i Compliment d’El Corte Inglés.

En 2018 esta iniciativa conjunta va tindre una gran acceptació, i la solidaritat de totes les persones que van contribuir en la Gran Recollida va fer que el Grup El Corte Inglés donara quasi 83.000 quilos d’aliments de marca pròpia. En total, es van entregar als Bancs d’Aliments més de 913.000 quilos de productes. Els voluntaris de Bancs d’Aliments es faran càrrec dels productes que els clients hagen donat en els diferents centres per a posteriorment fer-li-ho arribar a les persones que més ho necessiten.

La línia d’actuació conjunta amb Banc d’Aliments respon al compromís d’El Corte Inglés amb les necessitats de la societat, especialment del seu entorn més pròxim, així com a la seua vocació per participar en aquelles accions encaminades a ajudar els més desfavorits.

PublicitatJuega Limpio Orihuela