El denunciant d’irregularitats en Les Arts ratifica que Broseta va multiplicar per sis l’import de les factures

Colinas ha sigut la primera persona a declarar, en qualitat de testimoni, en el juí que ha arrancat este dijous en la secció segona de l'Audiència Provincial de València per presumptes irregularitats en el Palau.

Europa Press

Xavier Colinas, extreballador de la fundació del Palau de les Arts Reina Sofia de València i denunciant del presumpte desfalc en el coliseu, ha ratificat davant un tribunal les factures unflades que va rebre de part de la mercantil que administrava Pablo Broseta, “que arribaven a multiplicar per sis l’import real dels treballs”, i el cas omís que li va fer l’ex intendent del coliseu, la difunta Helga Schmidt, davant l’advertiment dels fets. “Ella em va respondre dient-me que no responia la veritat”, ha explicat.

Colinas ha sigut la primera persona a declarar, en qualitat de testimoni, en el juí que ha arrancat este dijous en la secció segona de l’Audiència Provincial de València per presumptes irregularitats en el Palau. Hi ha quatre acusats per presumptes delictes de malversació, prevaricació i falsedat documental que s’han assegut al costat dels seus respectius lletrats i que declararan, malgrat no ser el normal, al final del juí.

Rovira  

Es tracta del qui fora director financer del Palau Ernesto Moreno; el president del consell d’administració de Patrocini –empresa vinculada al Palau i dedicada a captar patrocinadors–, José Antonio Noguera Puchol; el conseller delegat de Patrocini Joaquín Maldonado; i l’excònsol de França a València i administrador de la societat Radcliffe –mercantil que actuava d’intermediària en les contractacions–, Pablo Broseta.

PublicitatJuega Limpio Orihuela