El Palau de la Música acollirà la segona edició de ‘El Dia Minimúsica’

L'activitat, que comptarà amb concerts, tallers i jocs educatius, es realitzarà durant tot el diumenge 3 de març

Després de l’èxit aconseguit el passat mes de maig, ‘El Dia Minimúsica‘, una iniciativa emmarcada en el cicle ‘Menut Palau’ de l’auditori del Passeig de l’Albereda, tornarà a oferir una completa programació per a tota la família. D’esta manera, hi haurà concerts i activitats per a gaudir i per a fomentar el desenvolupament de les habilitats creatives de la infància.

Els escenaris del Palau de la Música de València viuran les actuacions d’artistes com Petit Pop, on es troben membres de bandes com Pauline en La Playa,NosoträshUndershakersPenélope Trip o Edwin Moses. També hi seran el compositor i cantant Marc Parrot i Eva Armisén, prestigiosa pintora de reconeixement internacional, els quals presentaran el seu nou espectacle interdisciplinar Tinc un paper. D’altra banda, la vocalista Alondra Bentley interpretarà el repertori de l’àlbum Alondra Bentley Sings For Children, It’s Holidays! (Grand Derby, 2012), pensat per a tota la família.

Intèrprets locals

Així mateix, el cartell tindrà una important presència d’intèrprets locals. Gener actuarà per primera vegada davant del públic familiar amb un espectacle dissenyat especialment per a l’ocasió. A més, la formació Llum donarà vida a les històries de Marieta Ganduleta, un personatge que fomenta la lectura entre els més menuts. Les alcoianes Júlia oferiran els seus peculiars paisatges sintètics i mantres electrònics. A més, la cantant catalana Núria Graham i la formació castellonenca Las Auténticas posaran en escena un show al voltant de la temàtica “Girl power”. Per últim, la presència femenina seguirà en la pista de ball gràcies a la selecció musical de Siamiss DJs (que presentaran l’espectacle We Can Be Superheroes on tenen cabuda cançons de les últimes dècades acompanyades per projeccions) i Crios and Roll DJ (iniciativa de Susana Monteagudo).

Tallers musicals

‘El Dia Minimúsica’ també comptarà amb tallers musicals perquè els xiquets i les xiquetes s’inicien en el vast univers de la música moderna i s’interessen per ella mitjançant accions innovadores. Així, serà possible construir instruments de cartró, compondre cançons amb l’aplicació Toc & Roll, descobrir icones del pop i el rock, pintar pòsters amb esprai seguint la tècnica stencil, o fer “air guitar” en un escenari de cartró.

També s’ha de destacar el Racó de lectura, un espai que compta amb la col·laboració de Kumon, l’Editorial Flamboyant i Ubik Café, on es podrà dotorejar, descobrir llibres originals i conèixer alguns dels seus autors i protagonistes.
Resultado de imagen de el dia minimusica valencia

 

 

 

Publicitat