24.7 C
Valencia

El director d’El Comidista, Mikel López Iturriaga, guardonat amb la Carxofa d’Or 2020

Durant el sopar de gala de divendres 24 de gener s'entregarà el màxim guardó de la XXVII Festa de la Carxofa al periodista i fundador del Comidista.

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, i la regidora de Turisme, Isabel Cardona, han anunciat avui el nom del guardonat amb la Carxofa d’Or 2020: Mikel López Iturriaga, periodista i fundador del web El Comidista. L’alcaldessa s’ha mostrat molt satisfeta i ha recordat que «Mikel té com a símbol seu a totes les xarxes socials la carxofa, perquè és la seua verdura favorita». A més, Miralles ha confessat que «quan li vam proposar aquest guardó, es va mostrar honradíssim i encantat d’assistir a Benicarló per tal de disfrutar de la Festa de la Carxofa, una festivitat que coneix de fa molt de temps».

L’alcaldessa també ha desvetllat que «Mikel està predisposat a dur el seu equip i, aprofitant la visita a la Festa de la Carxofa, gravar alguns dels seus vídeos gastronòmics a Benicarló, que ajudaran a promocionar la nostra festa».

Per la seua part, la regidora de Turisme ha apuntat que «des del punt de vista de la promoció de la Carxofa, enguany ens havíem plantejat com un repte l’elecció de la persona guardonada amb la Carxofa d’Or, i crec que amb l’elecció de Mikel López Iturriaga hem encertat de ple pel seu ampli potencial mediàtic». Cardona també ha remarcat que «des de la regidoria de Turisme ens hem implicat al màxim amb la Festa de Carxofa, perquè pensem que és una de les grans potencialitats turístiques que tenim i ens ajudarà a posar en valor no només el sector agrícola i de restauració sinó tota la ciutat en conjunt com a destinació turística».

Mari Carmen Arín Borrás, la persona homenatjada

La regidora d’Agricultura ha anunciat el nom de la persona que rebrà l’homenatge en la XXVII Festa de la Carxofa: Mari Carmen Arín Borrás. Com ha declarat Díaz, «Mari Carmen és la primera dona que rebrà el reconeixement», que homenatja a persones de Benicarló que han dedicat la seua vida a la terra.

Inma Díaz ha recordat que «és una dona jove, benicarlanda, llauradora, filla i neta de llauradors, que sap dirigir les seues terres i les de la seua família». «En definitiva, —ha dit la regidora— és un exemple de persona que viu plenament la dedicació al camp i al mateix temps un referent com a dona que ha sabut i sap conciliar la vida laboral i la vida familiar».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià