22.2 C
Valencia

El DOGV publica l’ajornament de Falles i Magdalena

En estos esdeveniments, tal com assenyala el Ministeri, existeix un major risc d’exposició i transmissió del virus a causa de l’aglomeració i contacte estret entre persones procedents de diferents punts geogràfics.

- Publicitat -AVL

El DOGV ha publicat este matí el decret pel qual se suspén i s’ajorna la celebració de les festes de les Falles en la Comunitat Valenciana, i de la Magdalena a Castelló.

El document alfirma que la festivitat de les Falles de la ciutat de València i, en concret, la setmana prèvia fins a la seua culminació el dia 19 de març, suposa l’arribada massiva de turistes, en concret quasi un milió de persones amb dades de 2019, al que cal sumar els visitants que es desplacen a altres localitats de la Comunitat en les quals també se celebren les Falles. Així mateix, el dia 14 de març està previst l’inici de les festes de la Magdalena a la ciutat de Castelló, unes festes que des de 2010 gaudeixen del distintiu de Festes d’Interés Turístic Internacional.

Per part del Ministeri de Sanitat s’ha recomanat evitar qualsevol esdeveniment multitudinari en tot el territori espanyol. En aquests esdeveniments, tal com assenyala el Ministeri, existeix un major risc d’exposició i transmissió del virus a causa de l’aglomeració i contacte estret entre persones procedents de diferents punts geogràfics. En aquest sentit, assenyala el Ministeri, les Falles de la Comunitat Valenciana i les festes de la Magdalena s’estima que concentren un gran nombre de persones d’altres Comunitats Autònomes i d’altres països, entre els quals es troben alguns amb transmissió comunitària sostinguda.

Pot llegir el document complet ací

2020_2394

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Suprem inhabilita a Torra per unanimitat i deixarà de ser president de la Generalitat

Catalunya es prepara per a un escenari incert, ja que Quim Torra s'ha negat a convocar eleccions.

La campanya de fruita d’estiu per als productors de la Comunitat es torna a saldar amb un balanç desastrós

La diferència entre el que percep el llaurador en origen i el que paga el consumidor en botiga és de quasi el 300%.

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

Xàbia convertirà el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental.

A Castelló, 23 grups de 16 centres educatius s’han hagut de confinar

Educació informa que a les comarques de la província, el 93,6 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat i estan fent classes presencials sense problemes. El percentatge de normalitat és el més alt de la Comunitat Valenciana.
- Advertisement -

: Valencià