domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El festival infantil ‘Panderoletes’ arriba a Castelló per a divertir als més xicotets de la ciutat

La cita tindrà lloc en el Passadís dels Arts del Parc Ribalta, en horari d’11 a 14.30 hores i a la vesprada de 16 a 18 hores. Així, fins a cinc propostes musicals i teatrals faran les delícies dels més menuts.

Una de les cites més esperades serà amb Dani Miquel, el “xiquet crescudet” que canta aquelles cançons populars que els xiquets moderns estaven oblidant. Tot un ‘showman’ que encanta i diverteix tant a xiquets com a majors. Les seues cançons, moltes d’inspiració popular i tantes altres de caràcter més personal, respiren la màgia natural del rondaire i rodamón versador. Tot aquell que asisteix a un concert de Dani Miquel s’endinsa en un túnel del temps en el qual es transforma en xiquet i no pot evitar acabar cantant, ballant la conga, o fent el rogle, convertit en una criatura més.

Una altra de les actuacions estrella serà la de Marcel el Marcià, on mitjançant les cançons i el teatre, el personatge transmet la seua visió de la realitat. El joc, la fantasia i la música es barregen per a crear un espectacle divertit i, alhora, educatiu.

Per la seua banda, Rodamons Teatre delectarà al públic familiar amb un espectacle de música en directe interpretada amb instruments antics i altres nous reciclats. Una forma de passar una estona diferent i amb diversió assegurada. En el mateix sentit estarà l’actuació de Terna, una agrupació musical formada per instruments clàssics i moderns, els quals interpreten música de pel·lícules i sèries animades. Terna apel·la a la participació del públic, aconseguint que els més xicotets passen una estona divertida, escoltant música coneguda per ells. A més, Atupa, amb la seua música fresca i desenfadada posarà el toc modern i raper de la cita d’aquest dissabte.

Però açò no serà tot, i és que Món d’Animació s’encarregarà de l’organització de tallers, activitats i jocs durant tot el matí, mentre la Conlloga Muixeranga de Castelló ensenyarà als xiquets i xiquetes de la ciutat a realitzar figures durant tota la jornada. Finalment, també es podrà visitar una fira d’editorials.

Últimas noticias

Contenido relacionado