martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana farà del foc i la participació ciutadana els protagonistes principals de Sant Antoni

Els esdeveniments començaran, a les 9:30 hores del matí, en la zona del port, amb un esmorzar popular, s’encendrà una foguera en la zona del càmping i, aproximadament a les 11:00 hores, se celebrarà una missa en honor al sant, es beneiran els animals i es repartiran, per les falleres i la seua cort, l’alcaldessa i la regidora de Festes, els 1000 rotllos tradicionals. Finalment, al voltant de les 12:00 hores, es realitzarà una cercavila en la mateixa zona.

A les 9:30 hores, se celebrarà un esmorzar popular, organitzat per la Penya Joves del Bou, en la zona de la Terrassa Payá, para, a continuació, gaudir del Concurs de Mansos.

La regidora de festes, María Lluïsa Monferrer destaca “la tradició de les activitats d’aquesta festivitat i la massiva participació de ciutadans amb els seus animals que donen un ambient molt especial als carrers”.

Per la vesprada, a les 18:00 hores, tindrà lloc la cercavila en el centre urbà, partint de la Plaça de l’Ajuntament, pels carrers de la ciutat, fins a la Plaça La Mercé, on es beneiran els animals, es repartiran 2500 rotllos i, seguint les danses de l’Associació Arenilla, la festa es traslladarà a la plaça Iturbi on s’encendrà la tradicional foguera.

María Josep Safont, alcaldessa de Borriana, ha volgut “convidar als veïns i visitants a gaudir, portar els animals i participar en les diverses activitats preparades que els permetran gaudir d’un dia inoblidable en el nostre municipi”.

Últimas noticias

Contenido relacionado