El GMS de Nules critica que l’alcalde reclame el quilometratge per assistir a les presentacions de reines de les festes de la passada legislatura

El regidor socialista Antoni Romero recorda que García va suprimir el taxi oficial perquè cadascun es costejara el trajecte.

El Grup Municipal Socialista de Nules ha criticat que l’alcalde David Garcia sol·licite ara l’abonament de quilometratges corresponents a l’assistència a presentacions de reines de les festes durant la legislatura passada. El regidor socialista Antoni Romero recorda que García va suprimir el taxi oficial que portava als representants de la localitat a estos actes per a que, precisament, cadascun es costejara el trajecte.

“No donem crèdit a la cara tan dura que té l’alcalde de Nules qui va suprimir el taxi oficial en el qual anava la reina i el regidor de Festes i havien d’anar amb el seu propi cotxe i ara ens ix que ell mateix ha reclamat que se li pague la gasolina”, argumenta el regidor socialista Antoni Romero qui assenyala que “es veu que ho tenia tot ben guardat en un calaix per a poder cobrar-lo per si després no pot fer-ho”.

Segons els comunicats de petició de cobrament, les despeses per desplaçament corresponen a l’assistència als actes de presentació de reines de les festes que van tindre lloc entre 2016 i 2019 en diferents municipis de la província i l’assistència a la Magdalena de Castelló de la Plana.

Des del GMS de Nules han anunciat que demanaran una revisió del quilometratge en haver detectat també que el nombre de quilòmetres aportats no corresponen amb els quilòmetres reals entre Nules i els diferents municipis als que s’ha desplaçat l’alcalde.

“Demanarem una revisió de totes les despeses que s’han passat a l’ajuntament perquè no veiem clar que de Nules a Castelló s’aporten 60 quilòmetres quan la distància és de 40 (anada i volta)”, explica Romero.

CatalanSpanish