El Gran Teatre d’Elx esgota les entrades per a l’homenatge del cantautor Pepe Tejera

Els familiars i amics de l'artista il·licità reclamen una estàtua al barri del Raval

El president de la Peña Rociera Blanca Paloma, José Antonio Ruiz Rodríguez ha organitzat un homenatge al cantautor il·licità Pepe Tejera. L’acte tindrà lloc este 4 de novembre a les 19.00 hores en el Gran Teatre d’Elx, amb una dotzena d’actuacions i totes les entrades esgotades. L’edil de Cultura, Patrícia Macià, ha assenyalat la importància de la figura de Tejera per a la cultura il·licitana, destacant la labor del compositor i una de les lletres conegudes del panorama musical a Elx, com el va ser “Elx, sol i palmeres”.

Pepe Tejera va morir el 15 d’octubre de l’any passat a l’edat de 81 anys per un càncer de còlon, i un dels seus somnis era que se li homenatgés a la seua ciutat, ha explicat el president de la Peña Rociera, que lamenta que en vida del cantautor, l’Ajuntament mai comptés amb ell. L’acte d’homenatge en el Gran Teatre estarà composta per deu actuacions i una sorpresa final com a colofó, que no s’ha volgut desvetllar de què es tracta.

“Això és alguna cosa que Pepe es mereixia des de fa molt temps i serà un homenatge molt bonic i emotiu”, ha assenyalat José Antonio Ruiz. Les entrades s’han repartit per invitació i ja estan esgotades. Ruiz va ser un membre de “Tronio del Cante” que va cantar amb Pepe Tejera durant trenta anys, per aixó ha volgut organitzar aquest esdeveniment que compta amb Pablo RomeroYolanda García, Antonio Bambino, Grup Rociero Al AndalusManolo del Rio, la balladora Rocío IbarraJoaquín Ortega, Flamenc Pura Sang, Grup Sireste i el Grup Rociero Tronio del Cante, tots ells, artistes de la ciutat il·licitana que interpretaran part del repertori del cantautor. La presentació d’aquesta gal·la homenatge ho realitzarà, la que anés padrina del grup i locutora de Radi Elx, Remedios Sanz Botiguer. Els familiars i amics estan lluitant perquè se li faça una estàtua a Pepe Tejera al barri del Raval, i encara que compta amb una placa al carrer del Gall i una palmera amb el nom de l’artista, no obstant això, consideren que no és suficient i creuen que l’Ajuntament d’Elx podría fer més pels seus artistes.

: Valencià

Publicidad