20.6 C
Valencia

El Grup Popular qüestiona les mesures del bipartit per a frenar els desnonaments

- Publicitat -AVL

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qüestionat avui les mesures anunciades i “suposadament adoptades” pels socis del govern municipal per a frenar els desnonaments “després de constatar que en l’últim trimestre de 2015 la xifra de llançaments derivats d’execucions hipotecàries s’ha triplicat a Castelló”.

Carrasco ha assenyalat que aquesta dada “posa de manifest la dramàtica situació que encara viuen desenes de famílies a Castelló posant-les en una situació desesperada”. Així mateix, la portaveu popular ha criticat durament “el triomfalisme de l’alcaldessa socialista per assegurar durant el passat mes de setembre que el cercle dels desnonaments s’havia tancat en la capital”.

“Lamentablement cap cercle ha sigut tancat doncs no solament es tripliquen els llançaments sinó que a més desenes de famílies segueixen esperant un habitatge social tal com s’ha posat de manifest a través dels mitjans de comunicació en aquestes últimes setmanes” segons ha assenyalat Carrasco.

Per aquest motiu, els populars exigeixen al govern d’esquerres que “acabe com més prompte millor amb la llista d’espera en la qual es troben unes 30 famílies de la capital i se’ls proporcione un habitatge digne tal com van prometre tant en campanya electoral com a través del pacte subscrit entre socialistes, nacionalistes i Castelló en Moviment Podem”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià