30.8 C
Valencia

El I Congrés Felí de la Comunitat Valenciana reunirà 170 persones a València

El I Congrés Felí de la Comunitat Valenciana reunirà este dissabte a València 170 persones en la seu de l'Il·lustre Col·legi de Veterinaris.

- Publicitat -AVL

El I Congrés Felí de la Comunitat Valenciana reunirà este dissabte a València 170 persones en la seu de l’Il·lustre Col·legi de Veterinaris per a abordar els protocols de col·laboració entre institucions i entitats de protecció animal, així com la formació necessària per a la cura dels gats ferals.

Organitzat per la Coordinadora Animalista de la Comunitat Valenciana, la iniciativa ha despertat gran interés entre diferents col·lectius, esgotant-se en els primers dies de difusió les 170 places disponibles i amb una llista d’espera de més de 200 persones.

Segons ha informat l’entitat en un comunicat, entre els objectius del congrés està crear protocols d’actuació que faciliten el diàleg i la col·laboració entre l’administració pública, les persones cuidadores de colònies, entitats de protecció animal i la societat amb la qual conviuen, així com dotar els participants de la informació i la formació necessàries en la posada en pràctica de la cura dels gats ferals.

La Coordinadora Animalista, entitat sense ànim de lucre per a la defensa de la dignitat i els drets dels animals, ha vist la necessitat d’organitzar este congrés per a oferir un fòrum en el qual compartir experiències i investigació sobre les colònies felines, presents en la pràctica totalitat dels municipis valencians.

En el Congrés participaran professionals especialistes en temes felins de l’àmbit veterinari, polític, jurídic i de l’àmbit de la protecció animal. A més, es realitzarà un taller especialitzat en el rescat de gats ferals.

Tots els ponents oferiran ferramentes i coneixements per al desenvolupament, la implantació i l’execució de la gestió ètica i integral de les colònies felines en equilibri amb la convivència ciutadana, la salut pública i el medi ambient.

La jornada serà inaugurada per Roger Llanes Ribas, director general de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; juntament amb Inmaculada Ibor Martínez, presidenta de l’ICOVV i Ángela Molina Fernández, presidenta de la CACV.

Després de les ponències de tots els professionals es tancarà l’acte amb una assemblea en la qual podran participar totes les persones assistents per a generar un espai de debat i reflexió amb la finalitat de crear una proposta de text consensuada perquè s’incloga en la nova llei de protecció d’animals de companyia que està tramitant la Generalitat i que té previst aprovar amb la major celeritat possible.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià