El I Festival de Novel·la Bétera Històrica Noir arriba amb un complet programa

Es durà a terme els dies 22, 23 i 24 de novembre a l'edifici municipal Casa Nebot.

Publicitat

El 22, 23 i 24 de novembre Bétera acollirà el I Festival de Novel·la Bétera Històrica Noir. Es tracta d’un festival de contingut literari que es durà a terme en l’edifici municipal, Casa Nebot. Este acte tan sols serà l’avantsala del que s’està preparant per a l’any vinent, amb un concurs de relat curt, obert a tota la població.

Durant la jornada del divendres tindrà lloc la inauguració a les 19.00 hores, i posteriorment, el catedràtic valencià Joaquín Camps, premi Azorín 2019, començarà a la primera de les ponències organitzades per a estos dies.

PublicitatRovira  

El dissabte a les 11.00 hores, hi haurà un taller de relat històric per a joves de 16 i 17 anys que serà impartit per la novel·lista Laura Martínez, membre de l’Escola d’Escriptors.

A les 13.00 hores, Irene Vallejo, serà la responsable de recórrer la vida del llibre i també de les persones que l’han protegit durant segles. Per a la vesprada, a les 18.00 hores, Daniel Fopiani presentarà la seua novel·la La melodía de la oscuridad. Com a fermall final de la vesprada, a les 20.30 hores, el reconegut Carlos Bardem presentarà el seu últim llibre Mongo Blanco.

I per a finalitzar este festival, durant el matí del diumenge 24 de novembre, es comptarà amb la presència de les escriptores Gadea Fitera, Jacinta Ramírez i Ana Griott. Començarà a les 11.00 hores i es prolongarà fins a les 14.00 hores aproximadament.

A més este esdeveniment servirà com a presentació del concurs de relat curt, que tindrà lloc l’any vinent, en el qual tota persona que vulga participar haurà d’inscriure’s abans del 3 de març de 2020, en el següent enllaç, http://beterahistoricanoir.es/inscripcion-concurso-de-relato-corto/. Hi haurà dues categories, A, per a aquelles persones de 16 i 18 anys. I categoria B, per a persones majors de 18 anys.

Des de l’àrea de Cultura, Patrimoni i Turisme, es pretén afavorir la lectura i el coneixement històric, així com la projecció del seu patrimoni artístic i dels seus costums.
Per a ampliar informació pots consultar la pàgina web creada per a l’ocasió, http://beterahistoricanoir.es/. Ací podràs informar-te de tot, tant de l’I Festival com del concurs de relat curt.

Des de l’Ajuntament de Bétera es vulga animar a tota la població a participar de totes dues activitats culturals, que implica tant la participació dels joves com dels adults.

PublicitatJuega Limpio Orihuela