El I Fòrum d’Ocupació d’Almassora donarà oportunitats a les persones desocupades

Labora obri les inscripcions en www.connectalabora.es.

L’Ajuntament d’Almassora celebrarà la setmana vinent el I Fòrum d’Ocupació, una cita que unirà a persones que busquen treball i a empreses que necessiten ampliar les seues plantilles en una trobada directa el dimecres 20. L’alcaldessa i vicepresidenta del Consorci Gestor del Pacte Territorial de la Ceràmica, Merche Galí, ha apuntat que esta trobada, denominada Fòrum Connecta Labora inclourà entrevistes personals, tallers per a aprendre a fer currículums, cartes d’entrevistes i taules de debat, entre altres.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) ha obert hui la pàgina www.connectalabora.es perquè les persones interessades a participar s’inscriguen des dels seus ordinadors o mòbils i accedisquen a l’oferta preparada en horari de matí i vesprada. En cas de mancar d’accés a internet, el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) donarà suport a qualsevol resident que el necessite. La trobada tindrà lloc en l’edifici de l’Ajuntament i a la Casa de la Cultura.

Tal com ha recordat Galí, el fòrum forma part del pla Avalem Territori “i naix amb pretensió de ser útil, de permetre a les empreses que contracten ací mateix a les persones que realitzen les entrevistes i s’adapten als seus perfils, mai com un mer aparador buit de continguts”.

Entre altres, Kerajet, Torrecid i ONCE han confirmat la seua assistència a esta trobada que arrancarà amb la sessió ‘Les ocupacions del futur’ a les 10 hores. De manera simultània tindrà lloc un taller de simulació d’entrevistes de treball, les entrevistes en la zona reservada per a empreses i persones desocupades i una aula per a ajudar a confeccionar currículums i cartes de presentació. A més, l’organització situarà una àrea per a expositors informatius.

Després d’una pausa a les 10.45 hores, es reprendran tots els espais i arrancarà el taller ‘Eines per a conéixer les teues fortaleses professionals’. El matí conclourà amb la taula redona ‘Nuestra cerámica’, en la qual participarà el secretari general de l’Asociación Nacional de Fabricantes de Fritas, Esmaltes y Colores Cerámicos (ANFECC), Manuel Breva; el secretari general de l’Asociacion Española de Fabricantes de Maquinaria y Bienes de Equipo para la Industria Cerámica (ASEBEC), Juanjo Martínez; el secretari tècnic de la Confederación Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) en Castelló, Salvador Serrano; i el responsable de Relaciones Laborales de la Asociación Española de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cerámicos (ASCER), Germán Belbis.

Al temps tindran lloc els tallers de simulació d’entrevistes de treball, trobades on els participants aprendran a generar perfils en Linkedin i GVA Jobs i una sessió per a ajudar a buscar treball per internet. El matí conclourà amb el taller ‘Actituds i pensaments davant la cerca d’ocupació’ (13.15 hores). L’activitat tornarà a les 16 hores amb noves entrevistes de treball, atenció al públic en la zona comuna i tallers de videocurriculum, confecció de currículums i cartes de presentació.

" "
CatalanSpanish