El lloguer a la Comunitat Valenciana puja un 2,3% el tercer trimestre

El preu mitjà per metre quadrat de lloguer va pujar un 2,3% a la Comunitat Valenciana durant el tercer trimestre de l'any, fins a situar-se en els 7,6 euros.

Pla Lloguer Assequible

El preu mitjà per metre quadrat de lloguer va pujar un 2,3% a la Comunitat Valenciana durant el tercer trimestre de l’any, fins a situar-se en els 7,6 euros. D’esta manera, la variació anual és del 7,6%, segons l’últim informe de preus d’Idealista.

En concret, el preu mitjà dels arrendaments va créixer un 0,7% a València capital durant l’estiu fins a deixar el preu del metre quadrat en 8,9 euros. Per la seua banda, la província valenciana va incrementar els seus preus en un 1,4%, fins a situar la renda d’un metre quadrat en 8,1 euros mensuals.

Rovira  

La província d’Alacant ha vist com els seus preus pujaven un 4,7% durant el tercer trimestre de l’any, fins a situar-se en 7,1 euros per metre quadrat al mes i en la capital els preus han experimentat un increment encara major: els propietaris alacantins demanen un 7,4% més per arrendar les seues vivendes, amb una mitjana de 7,6 euros/m2.

Per contra, la província de Castelló no ha patit variació en el preu de les seues vivendes en lloguer durant l’estiu. Actualment, el preu mitjà del metre quadrat arriba en la província els 5,9 euros mensuals. La ciutat de Castelló, per la seua banda, ha experimentat un descens del 0,7% fins als 6,1 euros/m2.

PublicitatJuega Limpio Orihuela