El mag Orbit organitza una gala benèfica per a ajudar a ‘Izan, el pequeño-gran héroe’

L'espectacle se celebrarà a la Vall d'Uixó el pròxim 22 de desembre a les 19.00 hores en el teatre Carmen Tur.

Publicitat

El mag Orbit ha organitzat una gala benèfica per a recaptar fons a favor del ‘Izan, el pequeño-gran héroe‘, un xiquet de la Vall d’Uixó que té una malaltia de les conegudes com a ‘estranyes’ i la família de les quals necessita fons per a aconseguir un diagnòstic.

Izan, és un conegut d’este mitjà de comunicació, ja que li vam fer protagonista d’Actualitat Valenciana, per ajudar amb el nostre granet de sorra, perquè al final els seus pares aconsegueixen el seu proposi’t.

PublicitatRovira  

L’acte solidari se celebrarà en el teatre Carmen Tur de la Vall d’Uixó, el pròxim 22 de desembre a les 19.00 hores amb un preu de 6 euros (venda anticipada) i de 10 euros en taquilla. Tot el recaptat es destinarà a la família d’Izan. Les entrades anticipades es poden adquirir en la papereria Folder, en la pastissería Liaopastel i en el bar Jossmi de la Vall d’Uixó.

Tal com ha explicat hui el Mag Orbit, “la causa es mereix acudir a veure este espectacle en el qual demostrarem que la il·lusió i la màgia d’estos dies s’han de convertir en esperança i solidaritat per a aquells que l’estan passant pitjor”.

El Mag Orbit, Fran Cubells Herrero, és un jove de tan sols 22 anys de la Vall d’Uixó i és un dels il·lusionistes més joves d’Espanya i l’espectacle del pròxim 22 titulat ‘Màgia en el teu cor’ no defraudarà a tots els afeccionats a la màgia.

El mag Orbit ha posat l’accent a agrair als més de 60 patrocinadors que col·laboren en l’acte solidari, sobretot a Stero-sota de Nules per la seua aportació en l’estructura de l’acte.

PublicitatJuega Limpio Orihuela