El Medusa dedica 2 milions a un escenari galàctic amb un espectacle audiovisual

L'organització ha fet una forta inversió en el "Beach Club" així com en el desenvolupament tècnic i decoratiu de tots els detalls del festival

Publicitat

L’escenari del Medusa Festival, que se celebrarà a Cullera els dies 8 al 12 d’agost, tindrà més de 100 metres d’ample i 30 d’alt i representarà una ciutat envaïda per naus extraterrestres, amb una producció audiovisual a càrrec de l’empresa holandesa 250k, i una inversió de més de dos milions d’euros.

Aquest any, amb motiu del cinqué aniversari, s’ha duplicat la inversió del passat any i el portaveu de Medusa, Andreu Piqueras, s’ha mostrat convençut que el festival va a “sorprendre, no solament amb l’escenari que va a entusiasmar, sinó amb tot el que va a envoltar” a l’esdeveniment.

PublicitatRovira  

Medusa Festival ja ha confirmat a artistes com David GuettaCarl Coix, AlessoDeadmau5Marshmello, Adam Beyer, i espectacles internacionals com “elrow“, “qdance“, “smash the house” o “or vell”, i segueix apostant per la varietat musical com a base cultural per albergar a tots els seus clients “medusers“, informa l’organització en un comunicat.

En la producció tècnica de la part dels escenaris, amb el lema “invaders“, s’han invertit més de dos milions d’euros i posa al festival en la primera línia “dels grans del món”. A més, l’organització ha fet una forta inversió en el “Beach Club” així com en el desenvolupament tècnic i decoratiu de tots els detalls del festival.

L’organització ha informat així mateix que tècnics i enginyers de l’empresa holandesa “250k“, encarregada de gires com Armin Van BurrenElectric LoveEDC i Electric Zoo, entre altres, seran els encarregats de coordinar l’espectacle, “un muntatge gegantesc que combina pirotècnica, làsers, decorats, pantalles led, desenes de caps d’il·luminació i fxs“.

“Hem deixat de ser un festival i som un enorme parc temàtic musical on celebrar les teues vacances amb els teus amics, gaudint de totes les atraccions que cada any preparem per a sorprendre”, ha afegit Piqueras. EFE

PublicitatJuega Limpio Orihuela