17.9 C
Valencia

El Medusa Festival posarà a la venda els seus abonaments el 3 de novembre

La seua setena edició del 5 al 10 d'agost 2020 a Cullera i els preus oscil·laran entre els 49,95 euros fins als 150 euros.

- Publicitat -AVL

El Medusa Festival, que celebrarà la seua setena edició del 5 al 10 d’agost 2020 a Cullera, ha anunciat que posarà a la venda els seus abonaments el pròxim 3 de novembre a les 18.00 hores de forma exclusiva en el seu lloc web.

De moment, serà el seu únic dia de venda i l’organització espera vendre gran part de l’aforament en el seu llançament inicial. Els preus oscil·laran entre els 49,95 euros fins als 150 euros, depén del tram en el qual s’obtinguen, ha explicat la promotora del certamen en un comunicat.

Per a la seua setena edició, l’empresa organitzadora del festival va presentar en les xarxes socials la seua nova temàtica ‘Circus of Madness’. Esta servirà com a fil conductor a l’experiència d’esta nova edició, en la decoració d’escenaris i ‘performance’.

Les previsions de la promotora són “optimistes” donat l'”èxit” de les últimes edicions i el creixement que experimenta el festival. El portaveu de l’organització, Andreu Piqueras, ha manifestat que està “segur que el 2020 va a ser un any increïble”.

La temàtica ha destacat, “fa sentir com a xiquets”, mentre que “els primers caps de cartell ja han confirmat la seua assistència” i “el públic se’n va a entusiasmar en el moment en el qual s’anuncien”, ha dit.

La promotora ha posat a la disposició dels seus clients tota la informació i tipus d’abonaments en el seu web per a així facilitar el procés de compra.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià