El Medusa Sunbeach Festival deixa un impacte de més de 25 milions d’euros a Cullera

El festival bat rècords d'assistència en esta edició, arribant als 315.000 assistents.

Imatge del Sunbeach Festival / Ayuntament de Cullera
Imatge del Sunbeach Festival / Ayuntament de Cullera
Publicitat

El Medusa Sunbeach Festival no deixa de créixer. Per la seua sisena edició, que va arribar a la seua fi la passada matinada, han passat més de 315.000 persones, segons informació de l’organització publicada en els mitjans de comunicació.

El festival bat així rècords de públic i es torna a posicionar com un dels festivals més grans del territori nacional, deixant un impacte econòmic local de més de 25 milions d’euros.

PublicitatRovira  

La xifra comprén el moviment econòmic que genera este macroevent musical des de mesos abans de la seua celebració. Més de 3.000 persones treballen directa o indirectament perquè siga una realitat, des de la logística, els espectaculars muntatges, la seguretat o el personal del recinte, per citar només alguns exemples. A més, es tenen en compte els sis dies que dura el festival i la despesa mitjana per persona i dia.

Enguany el Medusa ha comptat amb un recinte de 300.000 metres quadrats i una zona d’acampada més gran que en les edicions anteriors, amb capacitat per a 10.000 persones.

Entre els principals atractius per als popularment coneguts com a ‘medusers’, el clima i la geografia de Cullera sumada a la participació en el festival de grans figures de la música EDM com Dimitri Hortes, Like Mike, Henry Méndez o Danny Romero.

El regidor de l’àrea de Serveis Econòmics, Juanvi Armengot, afirma que des de l’ajuntament es fa un gran esforç perquè es puga dur a terme el festival, “conscients com som del benefici que té la seua celebració en termes de creació d’ocupació i riquesa”.

L’organització del festival ha declarat en alguns mitjans de comunicació que ja està treballant en la setena edició.

Marca Cullera

L’impacte del Medusa també es mesura en termes d’imatge, fent que Cullera aconseguisca una projecció nacional i internacional en els mitjans que la situa com un referent turístic. Una campanya de gran valor per a la població que contribuïx a enfortir el reconeixement i prestigi de Cullera.

PublicitatJuega Limpio Orihuela