El millor Castellón conquista el Ciutat de València (0-2)

César Díaz va ser assistent en els dos gols i Álvaro Campos va salvar als seus de l'empat en el segon temps.

PublicitatAVL

El CD Castellón es va imposar a l’Atlètic Levante UD en el Estadi Ciutat de València, després d’una brillant primera part en la qual Rubén Díez va avançar als albinegros i que, després del descans i des de la banqueta, Iñigo Muñoz va arredonir el tercer triomf a domicili dels d’Óscar Cano. César Díaz va ser assistent en els dos gols i Álvaro Campos va salvar als seus de l’empat en el segon temps.

En els primers 45 minuts els ‘orelluts’ van ser notablement superiors al filial ‘granota’. Cubillas i César Díaz van ser un malson constant per a la defensa blaugrana, que se les va veure i va desitjar per a frenar els incisius atacs de la davantera albinegra. Després de diversos intents, Rubén Díez va avançar als de la capital de la Plana després de penjar César Díaz una pilota a l’àrea que es va encarregar el talentós mitja punta saragossà d’enviar al fons de la xarxa.

PublicitatRovira  

En la segona part, l’Atlètic Levante va fer dos canvis abans de reprendre’s la trobada i es va carregar de moral per a buscar l’empat. En alguns instants, el Castellón va arribar a estar incòmode i a passar-ho malament, però ahi estava com sempre Álvaro Campos per a sostindre als seus mentre els ‘orelluts’ se les enginyaven per a buscar el segon. Mancant deu minuts per al final, de nou César Díaz va cedir una bona pilota a un Iñigo Muñoz que anava com una bala per la banda esquerra perquè el ‘vasquito’ posara en definitiu i sentenciante 0-2.

Amb el triomf, el CD Castellón es col·loca en la segona posició i comença de la millor manera una setmana de tres partits complicats en els quals els ‘orelluts’ es juguen mantindre’s a la part alta de la taula i aconseguir el passe a la Copa del Rei.