El Museu de València romandrà tancat fins al dimarts pel manteniment de la climatització

La resta de funcions i servicis del centre es trobaran actius i està previst que el museu participe en la Gala de la Gran Nit de Juliol del dia 20

El Museu de València, situat a la plaça de l’Arquebisbe, romandrà tancat des de demà, dimecres 3 de juliol, fins al dimarts 9 de juliol, per motius de manteniment de la climatització de les instal·lacions. La resta de funcions i servicis del centre romandran actius.

Des de demà, dimecres 3 de juliol, fins al dimarts 9 de juliol, el Museu de la Ciutat tancarà al públic per motius de manteniment, relacionats amb la climatització del centre. La resta de funcions i servicis del centre romandran actius durant este període de temps.

A més, està previst que el museu participe en la Gala de la Gran Nit de Juliol, programada per al dissabte 20 d’este mes dins del programa d’activitats de la Gran Fira de València. Durant la Gran Nit de Juliol diferents museus de la ciutat obriran les portes de nit, com per exemple el Centre del Carme, la Fundació Bancaixa, l’Iber (Museu dels Soldatets de Plom), el Museu de Belles Arts, el Museu de Ceràmica González Martí, l’Almodí, la Casa Museu Benlliure, el Centre Arqueològic de l’Almoina, la Llotja, el Museu del Corpus, el Museu d’Història de València i el Museu de l’Arròs, entre altres.

ValenciàEspañol