El pacte Compromís i Veïns decideix pujar els impostos als veïns de Borriol com a primera mesura

• El nou pacte decideix com a primera mesura pujar l'IBI, la taxa de fems fins a un 40% i l'impost de vehicles

Els veïns de Borriol pagaran, entre tots, el pacte entre Compromís i Veïns de Borriol. Així ho ha explicat hui la portaveu del PP, Chelo Vilarrocha, qui ha advertit que la primera decisió del nou pacte de govern és pujar els impostos a tots els veïns.

En concret, la pujada d’impostos afecta a l’IBI, a l’Impost de Vehicles i a la taxa dels fems. Una decisió que hui ha lamentat la regidora del PP qui assenyala que “esperem que aquest atracament de l’alcalde i el seu nou soci no siga per a poder pagar els sous” ja que “hui dia no se sap en què consisteix el pacte de govern”.

La dirigent popular ha lamentat que “en plena pandèmia i amb els autònoms, els xicotets empresaris i la gent passant-ho malament, la qual cosa no es pot permetre és que damunt s’aprove una pujada de la pressió fiscal que, en alguns casos, és escandalosa”.

De fet, per exemple, en el cas dels fems l’increment és del 40%, la qual cosa implica “un augment molt elevat per a les butxaques dels veïns de Borriol” que ha de suportar la mala gestió de Compromís a la qual ara apuntala Veïns, en un nou canvi de jaqueta.

Vilarrocha considera que “ara és el moment de posar-se al costat dels veïns, de donar ajudes i d’apostar per les famílies, dels xicotets empresaris i no de pujar impostos de manera escandalosa”.

CatalanSpanish