15.3 C
Valencia

El Pacte de la Ceràmica ofereix a l’Alcora un curs de ‘Ceràmica Inkjet’ per a fomentar la inserció laboral

Cofinançat per Labora, està dirigit a persones desocupades dels municipis pertanyents al Pacte.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Esta setmana s’ha iniciat a l’Alcora un curs de formació específica de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet, dirigit a persones desocupades dels municipis que formen part del pacte territorial per l’ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència de la província de Castelló.

L’objectiu d’esta iniciativa, organitzada pel consorci gestor del pacte i cofinançada per Labora, és potenciar l’oferta formativa, fomentar la inserció laboral i donar resposta a les necessitats formatives del sector tauleller.

“Esperem que siga una eina molt útil i de gran ajuda per tal de millorar la vostra ocupabilitat i us facilite l’accés al mercat laboral”. Amb estes paraules, l’alcalde de l’Alcora i president del pacte, Samuel Falomir, ha donat la benvinguda als 15 alumnes participants.

Falomir ha recordat que el sector ceràmic demanda professionals formats en les noves tecnologies, destacant que “la impressió digital mitjançant raig de tinta o Inkjet està consolidada hui en dia com la principal tècnica de decoració, per la qual cosa el seu coneixement és un requisit molt demandat per les empreses del sector”.

- Publicitat -

El curs té una duració de 130 hores, 85 teòric-pràctiques i 45 d’orientació laboral. La formació teòrica es desenvolupa a l’aula d’informàtica de l’Ajuntament i les pràctiques es duran a terme a l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora.

Es realitzaran dissenys per a producció ceràmica adaptant-los al perfil de treball de la Cretaprint, ajustant el to en Photoshop fins que siga igual que el disseny original, pintant els arxius en la Cretaprint, coent les peces, reajustant els colors, si fora necessari, i tornant a pintar fins a obtindre el resultat òptim esperat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,663FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià