19.3 C
Valencia

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa publica les bases per a constituir sis borses d’ocupació

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, 21 de febrer, i finalitza el 27 de febrer.

- Publicitat -AVL

El Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha publicat les bases reguladores per a la constitució de sis borses d’ocupació per a proveir temporalment els llocs de treball de: tècnic especialista en el desenvolupament de l’estratègia d’ocupació basada en la innovació i digitalització, tècnic especialista en el pla de governança turística, tècnic especialista en projectes europeus, tècnic especialista en desenvolupament local, tècnic especialista en promoció en línia i dinamització de xarxes socials (community manager) i auxiliar administratiu.

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, 21 de febrer, i finalitza el 27 de febrer de 2020 (tots dos inclusivament). Tant el full d’inscripció com l’autobaremació i les bases completes es poden descarregar i consultar en la pàgina web www.activemlaplanabaixa.es i també s’han remés als ajuntaments que formen part del consorci i als sindicats perquè col·laboren en la difusió de la informació.

Una vegada emplenada la documentació s’ha de presentar en el Registre General dels ajuntaments consorciats en horari de 9.00 a 14.00 hores. Cal recordar que el Pacte Territorial per l’Ocupació està format per la Vall d’Uixó (presidència), Moncofa (vicepresidència), Nules, la Vilavella, Xilxes, la Llosa, Almenara, Artana, Alfondeguilla i Eslida. El procés de selecció serà pel sistema de concurs oposició.

La presidenta del consorci, Tania Baños, ha destacat l’aprovació per unanimitat d’un pressupost per a este any de 535.500 euros, “per a implementar projectes de dinamització de l’ocupació i del territori”, posant l’accent principalment en el Pla de Governança Turística. Es tracta d’una iniciativa a tres anys amb una inversió total d’1 milió d’euros “per a millorar de manera conjunta la nostra comarca”, ha assenyalat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià