El Palau de Congressos de Peníscola acull la II Convenció de DIT Gestió amb més de 800 agències de viatges

Els inscrits s'han reunit en el Palau de Congressos per a assistir a les conferències i tallers que s'han celebrat al llarg de tot el matí.

Este matí s’ha celebrat a Peníscola la segona Convenció de DIT Gestió, a la qual han assistit més de 800 agències de viatges. Després de l’acte de Recepció celebrat ahir per part de l’alcalde, Andrés Martínez, i la regidora de l’Àrea de Turisme de l’ajuntament, Raquel París, hui ha sigut el torn de la jornada més multitudinària.

Els inscrits s’han reunit en el Palau de Congressos per a assistir a les conferències i tallers que s’han celebrat al llarg de tot el matí. La Convenció ha permés als agents de viatges de DIT Gestió contactar amb un centenar de proveïdors de turisme, companyies aèries, creuers, hostaleria, així com establir sinergies amb altres associats en blocs temàtics com la neu, el turisme de platja, etc. En els tallers s’han abordat qüestions com la fiscalitat en el món del turisme, les tendències del mercat en xarxes socials, el turisme receptiu temàtic o tècniques de venda.

btrhdr

CatalanSpanish