El partit de futbol Portugalete-Castelló es podrà veure en À Punt

Publicitat

El diumenge 17 de juny, la televisió d’À Punt farà la seua primera retransmissió d’un partit de futbol en directe des de l’inici de les emissions regulars. Serà el Club Portugalete-CD Castelló, que s’enfrontaran en el partit d’anada de l’última eliminatòria per l’ascens a la Segona Divisió B. El partit serà a partir de les 18.00 hores a La Florida, el camp del conjunt basc; i el de tornada es disputarà el cap de setmana següent al Nou Castàlia. El partit de tornada també serà retransmés en directe per la televisió d’À Punt.

Els dos comentaristes d’aquesta primera retransmissió en directe de la televisió pública autonòmica seran Fermín Rodríguez, periodista d’esports d’À Punt, i Marcos Estruch, que va ser jugador del CD Castelló durant quatre temporades.

PublicitatRovira  

El CD Castelló ha eliminat prèviament per a arribar a esta fase el Tropezón i el Sant Andreu. El club de la Plana va quedar segon del grup sisé de la Tercera Divisió a la Lliga regular. Per la seua banda, el Portugalete es va classificar segon del grup quart de la Tercera Divisió. Ara, els dos equips lluitaran a dos partits per a ascendir a la categoria de bronze del futbol espanyol.

PublicitatJuega Limpio Orihuela