El Partit Popular d’Elx es preocupa per l’estat de deixadesa dels barrancs

La regidora Manuela Moreno recorda al tripartit que la neteja de camins i barrancs ja es va acordar en el ple de maig d'aquest any

El Partit Popular d’Elx ha criticat durament al govern local per la deixadesa dels barrancs de les pedanies il·licitanes. La Sotssecretària de Pedanies i regidora d’aquesta formació política, Manuela Moreno, explicava que hi ha una falta de planificació del tripartit en la neteja dels barrancs i l’esbrosse dels camins. La preocupació de Moreno ve donada, per les fortes tempestes i ruixats per a aquests dies, anunciat per l’Agència Estatal de Meteorologia, concretament avui dissabte que estaran els cels ennuvolats amb algun ruixat i demà diumenge, que es preveu que hi haja tempestes elèctriques a partir de les 8 del matí. Per al grup popular les previsions de neteja al llarg de l’any han estat nul·les, tant en gestió com en actuació.

Manuela Mora ha exigit “una neteja urgent de tots els barrancs de la ciutat complint així amb l’aprovat en el ple municipal del mes de maig, en el qual totes les formacions polítiques aprovem una moció per a la neteja i adequació dels barrancs de la ciutat i el llit del riu Vinalopó, i en la qual es demanava que l’Ajuntament es coordinés amb la Confederació Hidrogràfica i la Diputació d’Alacant en la neteja i el treball que correspon a cada administració”. Per al Partit Popular és una mostra de la falta de compromís del govern municipal als quals considera que no són capaços de complir amb les seues responsabilitats. Moreno descriu que, han realitzat un reconeixement per tots els barrancs i camins que gestiona l’Ajuntament, apuntant i efectuant les fotografies d’aquells que més urgeix intervenir, a més d’estar predisposats a col·laborar amb el govern local per actuar al més aviat possible.

De moment l’únic barranc i camí que el grup popular detalla és el de la Partida de Daimés, no obstant això, el govern local pretén recuperar sendes de gran importància per ser d’època preromana i que formen part de paratges naturals, com el que discorre pels barrancs de l’Aixeta i Sant Anton, a través d’un projecte impulsat per SENDERELX en els quals participen les regidories d’Urbanisme, Medi ambient, Turisme i Esport.

: Valencià