miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Patronat de Turisme de Morella concedeix el seu premi a Ferrero Rocher

El Patronat Municipal de Turisme de Morella concedeix el seu premi anual a Ferrero Rocher. D’aquesta manera, es pretén reconèixer la extraordinària promoció que aquesta marca de bombons ha fet de Morella en la campanya “un poble bell i bo”.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, explica que “el Patronat Municipal de Turisme va acordar en l’última reunió, entregar el premi anual a Ferrero Rocher, ja que Morella ha tingut la promoció turística més important en anys gràcies a la campanya ‘un poble bonic i bo’ que ha dut a terme aquesta marca”. A més afegia que “aquest premi també és una forma d’agrair i reconèixer a Ferrero Rocher que triara Morella per a aquesta campanya i que ens haja fet viure unes setmanes tan especials”. El premi Patronat de Turisme se sol lliurar en l’inici de les Jornades de la Trufa, que el 2016, tindrà lloc el dijous 14 de gener.

Gràcies a aquesta campanya, el nom de Morella ha arribat a molts més llocs i s’ha aconseguit una repercussió impressionant en els mitjans de comunicació i les xarxes socials. A més, desenes d’entitats i persones s’han sumat a la campanya i han contribuït a la difusió de la localitat. Cal recordar que importants ambaixadors de la marca, com Martín Berasategui, Jesús Vázquez, Ana García Siñeriz o Boris Izaguirre, van participar en el vídeo de la campanya parlant dels atractius de Morella, el que ja va ser un gran èxit per a la localitat. En total, es van aconseguir més de 18.700 vots, fent que Morella fóra el poble més votat i va albergar la festa de celebració del 25è aniversari de Ferrero Rocher, el passat 11 de desembre. Part d’aquesta es va retransmetre per Telecinco, en prime time, quan més de tres milions d’espectadors veien la cadena. En eixe moment, Ferrero Rocher va fer la gran encesa de la il·luminació nadalenca de la ciutat, que ha estat el regal que ha fet a la localitat. Unes espectaculars llums, amb més de 170.000 bombetes, que són un autèntic reclam per visitar Morella i que s’està notant en el turisme d’aquests dies, ja que milers de persones ja han vingut a veure aquesta il·luminació. Cal recordar que es podrà gaudir d’aquesta il·luminació especial fins després de Reis.

Últimas noticias

Contenido relacionado