El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Alcalà-Alcossebre, a exposició pública

El DOCV publica hui l'inici del tràmit d'informació pública per un termini de vint dies en què es podran presentar al·legacions.

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui sotmetre a informació pública el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible-PMUS d’Alcalà de Xivert. Durant un termini de vint dies, fins al pròxim 6 de novembre, es podrà consultar la documentació, als Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Alcalà, mitjançant cita prèvia. També s’ha habilitat la consulta al tauler d’edictes i al Portal de Transparència de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert.

El PMUS, finançat a través de recursos municipals i del programa operatiu FEDER amb fons europeus, és l’instrument a través del qual es planificaran qüestions claus, per al futur del municipi, com l’ordenació viària, el foment de zones bicicletes i de vianants, la promoció de l’ús de transport públic i de cotxes elèctrics o la distribució de zones d’aparcament. En el seu procés d’elaboració, s’ha seguit un ampli procés de participació ciutadana, amb reunions sectorials, enquestes i formularis online per afavorir que els veïns de la localitat pogueren aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits pel que fa a la mobilitat.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “en este pla es recullen les necessitats que, a nivell de mobilitat i de foment del transport sostenible, té el nostre municipi. Per al seu desenvolupament, esperem poder comptar amb la participació d’altres administracions, ja que planteja actuacions ambicioses i a desenvolupar a llarg termini”.

CatalàEspañol