viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Playas torna a caure (1-3)

Va tornar a caure Platges CD Castelló davant Futsal Torrent amb un marcador d’1-3 per a les valencianes en la trobada corresponent a la 15ª jornada en el grup II de Segona Divisió. Les castellonenques malgrat la derrota no pateixen variació en la classificació després d’una trobada que a més suma una nova baixa després de la lesió d’Eli.
Arrancava el partit entre tots dos conjunts i prompte s’anava a avançar Futsal Torrent amb un gol als quatre minuts per mediació de Paula en una contra de Futsal Torrent en la qual Paula finalitzava en l’àrea col·locant el 0-1. Amb el marcador advers, les castellonenques cercaven l’empat; les ocasions albinegres començaven a arribar, però sense generar excessiu perill sobre la fique visitant mentre Futsal Torrent disposava de millors ocasions però Patri impedia el segon tant de les valencianes.
L’ocasió més clara per a les albinegres la tindria Carla però no definia amb encert; Laida també tindria opcions per a l’empat després de rebre el rebutge de la portera a un tret de Vicky però el seu tret es marxava per alt. Per la seua banda, les visitants arribaven i les seues ocasions més clares eren para Ali, i Romina però Patri es mostrava segura sota pals i amb el 0-1 s’arribava al descans en Chencho.
En la segona part les albinegres eixien decidides a per l’empat i estrenyien més amunt, Lidia realitzaria l’empat en el minut 26, en una contra albinegra que Lidia disparava dónes d’uns 10 metres i col·locava per baix, posant taules a una miqueta en el marcador. Futsal Torrent era qui cercava tornar-se a avançar en el marcador.
Eli es marxava lesionada en el minut 28 i Futsal Torrent aconseguia posar-se per davant en el marcador, per mediació d’Ali, que rebia en l’àrea i canviava de pal pujant l’1-2 al marcador. Les castellonenques insistien per l’empat però sense fortuna i l’ocasió més clara per a l’empat seria de Carla però estavellava la pilota en el travesser, Tania també tindria l’empat però la portera visitant atallava la pilota per baix.
A pocs segons de finalitzar la trobada, Nekane posaria l’1-3 definitiu en el marcador en una contra valenciana que Nekane regirava per baix.